GP Fast Diode Laser

Isprobajte bezbolan i opuštajući tretman trajnog laserskog uklanjanja dlačica uz koji će bolne depilacije i svakodnevna brijanja postati stvar prošlosti.

Najnovija tehnologija laserskog uklanjanja dlačica

Ako ste se pitali kako GP Fast laser diode radi, otkrit ćemo vam tajnu. Za uklanjanje dlačica koristi se tehnologija diodnog lasera, koji radi na 808 te 760nm valne duljine. Možda smo vas sada samo još više zbunili, no uskoro će vam sve postati jasnije.

Veća valna duljina od 808nm omogućava dulje prodiranje u vašu kožu, a pri tome izbjegava melanin u koži epidermisa i cilja direktno na folikulu dlake. Diodni laser zato radi odlično na svim fototipovima kože te je savršeno rješenje za tamnu i jaču dlaku.

S druge strane, Alexandrite radi na 760nm valne duljine te kraćom valnom duljinom od diodnog lasera učinkovito otklanja svjetliju i tanju dlaku. Također je pogodan za sve fototipove kože, a posebice za tamniju.

Kako izgleda tretman?

Svaki tretman započinjemo određivanjem regije tijela koju ćemo tretirati te utvrđivanjem fototipa kože. Oni su automatski postavljeni u uređaj, pa ne morate brinuti da će doći do pogreške pri provedbi.

Kako brinemo o zdravlju naših klijentica madeže prije tretmana zaštićujemo cinkovom kremom, a za zaštitu vaših očiju dobit ćete zaštitne naočale.

Ovisno o vrsti dlake, odabrat ćemo rad s glavom lasera za tamne ili svijetle dlačice. Dobro je znati i kako je riječ o radu u pokretu bez primjene gela, a ovaj potpuno bezbolan tretman trajati će od 10 do 30 minuta. Uz ugrađeni sistem za hlađenje bit će vam potpuno ugodno, a preporučuje se da se postupak ponovi svaka 3-4 tjedna, ovisno o brzini rasta dlake.

Mjere opreza i oporavak

Dva dana prije no što dođete na tretman, potrebno je obrijati dlake britvicom te izbjegavati izlaganje suncu.

Jednako tako, kako bi melanin uspješno proveo sintezu – 72 sata nakon tretmana nije preporučljivo izlagati vašu kožu sunčevoj svjetlosti. Ako to pak niste u mogućnosti izbjeći, potrebno je temeljito se namazati kremom s UV zaštitnim faktorom.

Za vrijeme i nakon tretmana nema osjećaja boli niti opeklina, dok se crvenilo ako je prisutno, povlači u vrlo kratkom vremenu.

Što kažu naši klijenti?

“S obzirom na to da sam dugo vremena išla na tretmane laserskog uklanjanja dlačica i nisam bila zadovoljna rezultatima, bila sam poprilično skeptična i prema GP Diode Laseru. No, moram priznati da sam već nakon prvog tretmana bila prezadovoljna te sada svima preporučujem tretmane, jer su rezultati fenomenalni.” H.Š. (31)

“Nikad nisam mogla ni pomisliti da ću se na tretmanu kao što je trajno uklanjanje dlačica osjećati tako ugodno da ću se u potpunosti opustiti i odmarati za vrijeme cijelog tretmana” A.Ž. (41)

“Nakon mnogih razočaranja i loših iskustava s laserima, napokon sam pronašla uređaj koji mi daje željene rezultate” I.S. (28)

“Bolni kozmetički tretmani uklanjanja dlačica napokon su stvar prošlosti zahvaljujući GP Diode Laseru koji mi je omogućio potpuno bezbolno, a ujedno i trajno rješenje koje sam priželjkivala”. P.S. (40)

“U potpunosti sam oduševljena tretmanom. Probala sam i druge laserske uređaje i ni jedan se ne može usporediti s GP Diode Laserom laserom kod kojeg su rezultati bili vidljivi već na prvom dolasku.” R.Č.(36)

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“