Korekcija trbušne stjenke – Abdominoplastika

Zahvat se sastoji u zatezanju kože i odstranjenju suviška kože, masnog tkiva te, ako je potrebno, korekciji mišićne stjenke abdomena.

Poboljšajte svoj izgled i  postanite zadovoljniji svojim trbuhom.

*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

Konzultacijski pregled je besplatan, naručite se na pregled.

Razlozi za korekciju trbušne stjenke

Kontura trbuha važan je estetski element građe tijela. Izgled trbuha može biti narušen zbog debljine ili viška kože. Ovakvi problemi često su prisutni zbog gojaznosti ili mršavljenja nakon izrazite debljine. Kod žena se slični problemi često događaju i kao posljedica ekspanzije abdomena za vrijeme trudnoće. Dakako, razlozi i odluka o operaciji su potpuno individualni, kao i rezultati operacije.

Kako izgleda zahvat?

Zahvat se sastoji u zatezanju i odstranjenju suviška kože, masnog tkiva te, ako je potrebno, korekciji mišićne stijenke abdomena. Za manje korekcije koristi se manji rez nisko na abdomenu, odmah iznad pubične regije, poput malo većeg carskog reza. U slučajevima opsežnijih abdominoplastika, rez je jednako nisko položen, ali je znatno duži. Ožiljak je u pravilu unutar zone pokrivene donjim rubljem, a kod velikih korekcija često se dodatno korigira i pozicija pupka.

*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

Potpuna usluga – Visoki standard i kvalitetna njega od strane našeg tima čine potpunu ponudu.

Besplatan pregled – Nudimo Vam pregled na kojem ćete saznati sve opcije i dobiti potrebne informacije o zahvatu.

Vrhunska kvaliteta – Naš stručni tim iza sebe ima veliki broj uspješno izvedenih zahvata i zadovoljnih pacijenata.

Problem kože i muskulature u predjelu trbuha može se riješiti kirurški, abdominoplastikom, odnosno odstranjivanjem viška kože i masnog tkiva.


Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“