Povećanje grudi

Povećanje grudi, odnosno augmentacijska mamaplastika jedan je od najčešćih zahvata estetske kirurgije. Ispunjava želje pacijenta koji se želi osjećati i izgledati bolje te uvelike može utjecati na jačanje samopouzdanja i kvalitetu života.

Želite povećati svoje grudi na siguran i provjeren način?

Provjerite sve informacije, javite nam se na besplatan prvi pregled i donesite odluku s kojom ćete biti zadovoljni.

*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

Konzultacijski pregled je besplatan, naručite se na pregled.

Postupak zahvata – Danas se standardna operacija izvodi ugradnjom implantata pomoću nekoliko standardnih rezova na mjestima minimalne vidljivosti.

Sastav implantata – Građeni su kao diskoidna vrećica, od silikona u krutom agregatnom stanju, ispunjena silikonskim gelom ili fiziološkom otopinom.

Rezultati zahvata – Postignuti rezultati potpuno su prilagođeni željama pacijenta, a ispitivanja ne pokazuju povećani rizik razvoja bolesti ili nemogućnost dojenja.*

Osim silikonskog gela i fiziološke otopine, danas se ispituju i neke druge tvari kojima bi se mogla ispuniti silikonska vrećica implantata, međutim, radi se eksperimentalnoj fazi.

Kako izgleda tijek zahvata?

Kod ugradnje implantata koristi se nekoliko standardnih pristupa, odnosno rezova:

Unazad desetak godina najviše se koristi periareolarni rez (na rubu pigmentiranog kruga oko bradavice) jer je najdiskretniji.

*Napominjemo da se način postupka uvijek prilagođava svakoj pojedinoj osobi i grudima, a rezultati variraju od osobe do osobe.

Stručnost – Naš profesionalni tim zajedno radi kako bi pacijentu pružili najbolju uslugu.

Kvaliteta – Veliki broj zadovoljnih pacijenata glavna je potvrda naših usluga i vrijednost koju poštujemo.

Znanje – Edukacija, stalno usavršavanje i praćenje razvoj tehnologije omogućava izvođenje preciznih zahvata.

Iskustvo – Uspješno obavljeni zahvati i usavršavanje znanja kroz praktičan rad, dio su poslovanja koje njegujemo.

Povećanje grudi, odnosno augmentacijska mamaplastika jedan je od najčešćih zahvata estetske kirurgije. Ispunjava želje pacijenta koji se želi osjećati i izgledati bolje te uvelike može utjecati na jačanje samopouzdanja i kvalitetu života. Prije odluke o povećavanju grudi, važno je da budete detaljno upoznati s mogućnostima, ograničenjima i potencijalnim komplikacijama.*

*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe


Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“