All on 4

Ugradnja implantata u potpunoj anesteziji. Dok vi spavate, mi radimo. Prirodnog izgleda, osjećaja i funkcioniranja, trajno fiksirani, zamjenski zubi koji će vam promijeniti život u jednom danu.

Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je metoda gdje se za bezube osobe, bez obzira je li riječ o donjoj ili gornjoj čeljusti (a moguće i obje) izrađuje zubni nadomjestak (zubni most) koji je fiksno pričvršćen na četiri (4) zubna implantata.

 

all on 4 zagreb, cijena, full arch, ugradnja implantata, cijena zubnog implantata

Novi zubi u jednom danu uz najkvalitetnije zubne implantate.

Brzo, bezbolno, učinkovito i efikasno!

Ovaj zahvat u potpunoj (jedini u regiji) ili lokalnoj anesteziji, kompjutorski navođenom implantologijom i naprednim kirurškim uređajem omogućuje bolju preciznost ugradnje i trajnost implantata u samo dvije posjete s time da odmah u prvoj posjeti kao privremeno rješenje osoba dobiva privremene zube s kojima odlazi kući.

 

Tko je kandidat za all on 4 (four) metodu?

Metoda All-on-4 idealno je rješenje za problem nedostatka zubi, prvenstveno za bezube čeljusti kod osoba koje su kroz niz godina izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube.

All on 4 metoda pravi je odabir i za one koje muče zubne proteze i ne mogu se na njih naviknuti. Ovom metodom se ugrađuju implantati prema najsuvremenijim terapijskim konceptima te je moguće rješenje i kod osoba koje imaju vrlo malu količinu kosti u usnoj šupljini.

Što je kost bolja (zdravija, kvalitetnija) to je mogućnost ugradnje implantata veća, no čak i ako kost nije dovoljno dobrog volumena postoji mogućnost da oralni kirurg uz dodatne oralnokirurške zahvate napravi All-on-4 metodu. (Zygoma implantati)

Bitno je napomenuti

All on 4 metoda moguća je jedino kod potpune bezubosti te u tom slučaju predstavlja najefikasnije rješenje, a kao najveće prednosti su mu brzina i veća cjenovna isplativost od klasičnog protetskog i implantološkog zahvata.

Zašto posjetiti oralnog kirurga u slučaju problema?

Oralni kirurg znat će detaljnom 3D dijagnostikom CT-om procijeniti jeste li kandidat za All-on-4 metodu. Oralna kirurgija, u slučaju svakog zahvata kao prvi korak uključuje dobru te detaljnu dijagnostiku i upute pacijentu kako bi zahvat prošao što jednostavnije.

Budući da se radi o velikom kirurškom zahvatu bitno je izabrati kirurga s iskustvom, koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan implantološkog zahvata.

Naši specijalisti oralne kirurgije dr. Marko Krmpotić i dr. Miroslav Piljagić na dnevnoj bazi ugrađuju najkvalitetnije Nobel Biocare implantate zahvatom All on 4 (ili all on 6) i time vam omogućuje potpuno povjerenje u postupak i osigurava zahvat koji je maksimalno siguran za pacijenta.

Postoji li Garancija na All on 4 metodu?

Garancija za All on 4 metodu u Poliklinici i dnevnoj bolnici IMED je doživotna.

 

Jesi li kandidat za All on 4 (6) metodu?

Ispuni obrazac i provjeri:

 

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“