Novi zubi u jednom danu

„Novi osmijeh - odmah!“, novi zubi u jednom danu, najnapredniji oblik liječenja potpune bezubosti u poliklinici Imed.

Najnaprednije rješenje za liječenje potpune bezubosti

Potaknuti novim trendovima i razvojem novih tehnologija, poliklinika Imed, ponudu implanto – protetske terapije obogatila je novim proizvodom kojeg je nazvala „Novi osmijeh – odmah!“ Radi se o najnaprednijem obliku liječenja potpune bezubosti.

Na temelju CT nalaza dobije se 3D rekonstrukcija čeljusti. Na 3D modelu, uz pomoć računala (Simplant software), planira se kirurški i protetski dio terapije. To stručnjacima poliklinike Imed omogućuje savršeno precizno planiranje ugradnje implantata i odgovarajućeg protetskog rada. Nakon prezentacije plana liječenja, pacijentu se iz Belgije, naručuju kirurške šablone (vodilice) za ugradnju implantata.

 

Opis zahvata

Kirurški zahvat, u poliklinici Imed, izvodi se bez klasičnog reza i šivanja. Stručnjaci poliklinike Imed, uz pomoć šablone, dentalne implantate ugrađuju u kost kroz otvore na sluznici. Time se bitno skraćuje postoperativni tijek i smanjuju postoperativne tegobe, a kirurški zahvat može se izvesti u lokalnoj ili općoj anesteziji.

Odmah nakon zahvata pristupa se izradi privremenog mosta na implantatima. Procedura izrade mosta traje osam sati koje pacijent provodi u apartmanu poliklinike Imed.

U istom danu kada je i operiran, pacijent dobiva fiksni privremeni most (najviši standard estetike i funkcije) te napušta polikliniku Imed s novim osmijehom – odmah! Definitivnoj protetskoj sanaciji pristupa se tri mjeseca nakon ugradnje implantata, po završenoj oseointegraciji.

Prednosti

Stručnjaci poliklinike Imed navode neke od prednosti metode „Novi osmijeh – odmah“, a to su: skraćeno vrijeme operativnog zahvata, veća preciznost zahvata, manje postoperativnih tegoba, fiksni privremeni most i bolja funkcija, estetika i komfor u odnosu na privremenu protezu.

Nedostatci

Nedostaci metode „Novi osmijeh – odmah“ su: duža priprema za zahvat, CT zračenje, veći troškovi.

 

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“