Hrvoje Ivanković, dr. med. dent.

Dr. Hrvoje Ivanković je stomatolog s bogatim iskustvom u raznim granama stomatologije, uključujući restaurativnu dentalnu medicinu, endodonciju, parodontologiju i protetiku. Svoju stručnost je stekao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a iskustvo je gradio radeći u Privatnoj ordinaciji dentalne medicine Marko Vukić te u Poliklinici Gikić.

Dr. Hrvoje je posvećen kontinuiranom učenju i usavršavanju, što potvrđuju njegovi položeni tečajevi i sudjelovanja na stručnim kongresima. Aktivno je sudjelovao u radu udruge StEPP, čak dvije godine kao član Upravnog odbora, a sudjelovao je i u međunarodnim programima razmjene studenata (EVP). Njegova predanost društveno korisnom radu prepoznata je Rektorovom nagradom za projekt “Oživi me”.

Uz izvrsne stručne kvalifikacije, Hrvoje je i komunikativna osoba koja tečno govori engleski jezik. Njegova strast prema stomatologiji i predanost pacijentima čine ga vrijednim članom našeg tima.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“