Tomislav Butina, allenatore di calcio

Jedan od najpoznatijih hrvatskih vratara, Tomislav Butina nakon što se rastao od Dinama i otišao u Ujedinjene Arapske Emirate gdje je prihvatio posao trenera u omladinskoj školi kluba Al Nasr iz Dubaija, čim uhvati malo slobodnog vremena dolazi u Hrvatsku iz dva razloga.

Prvi je zbog obitelji i prijatelja, a drugi zbog poliklinike Imed.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac je čisti primjer da je tijekom godišnjeg odmora moguće spojiti ugodno s korisnim.
Godinama brigu o svom zdravlju prepuštam stomatološkom timu Poliklinike IMED. Stručnost i profesionalizam prvi su razlozi, ali svakako moram istaknuti da su me osvojili i prijateljskim odnosom te spremnošću da se prilagode mom zahtjevnom rasporedu – napominje bivši Dinamov vratar koji je dio svog godišnjeg odmora odlučio iskoristiti za dobrobit svog zdravlja u poliklinici Imed.

Prema savjetima stručnog tima stomatološkog odjela Poliklinike IMED, na čelu s Dr. Krmpotićem, Tomislav se odlučio na ugradnju zubnog implantata. Dentalni implantat je maleni vijak koji djeluje kao umjetni korjen zuba, a kirurškim se putem ugrađuje u kost čeljusti. Izrađen je od titana, metala koji tijelo dobro prihvaća i koji s kosti stvara čvrstu vezu čineći stabilni temelj. Nakon integracije implantata u kosti u implantat se postavlja protetska nadogradnja, koja služi kao nosač za krunice, mostove ili proteze.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Per informazioni e appuntamenti si prega di chiamare il

+385 (0)1 366 8936
Prenota un appuntamento
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“