Nada Rocco

Jedna od najpoznatijih hrvatskih kazališnih i televizijskih glumica Nada Rocco, autorica knjige 'Moje sirove strasti', koja posebno vodi brigu o svom tijelu i duhu, zdravom životu i prehrani otkrila nam je tajnu svog novog osmijeha, ali i izgleda.

Cijeli život vodila sam bitku sa zubima, ali i strahom od stomatologa zbog čega sam promijenila brojne stomatološke ordinacije. No, onda sam doznala za mr. sc. Marka Krmpotića, stručnjaka za dentalnu implantologiju, koji je sve moje boljke mogao riješiti na jednom mjestu, a ono što je najbolje svi moji strahovi i problemi nestali su kao rukom odnešeni – veselo nam povjerava Nada Rocco kojoj su tijekom „rekonstrukcije“ rađeni razni zahvati, od liječenja i punjenja korijena do vađenja zubi i postavljanja titanskih implantata s mostovima.

Kako i sama kaže, Nada se niti u jednom trenutku nije morala odreći svog osmijeha, jer su joj topli i srdačni zaposlenici kao i pažljivi i profesionalni stručnjaci omogućili da se opusti i prepusti s punim povjerenjem u njihove ruke.
Izgradili smo ljubav na duge staze – sretno i sa smijehom govori Nada koja je nakon redizajniranog osmijeha puno samopouzdanija i veselija.

Svakako treba spomenuti i uspješnost povećavanja usana aplikacijom filera te osiguravanje elastičnosti i glatkoće kože lica i vrata, kao i područja dekoltea – objašnjava Dr. Borić.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Info und Terminvereinbarung:

+385 (0)1 366 8936
Terminvereinbarung
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“