All on 6

All on 6 - Za nadomještanje zuba koji nedostaju i vraćanje lijepog i funkcionalnog osmijeha na lice!

All on 6 procedura predstavlja ugradnju šest implantata u gornju ili donju čeljust i fiksiranje zuba nad tim implantatima pomoću vijaka. Na taj način pacijent dobiva fiksne zube kroz implantat, koji se ne uklanja iz usta. Kada se primenjuje All-on-6 procedura ni jedan pacijentov zub ne može ostati u čeljusti.

 

U poliklinici IMED ugradnju implantata moguće je izvesti i uz potpunu anesteziju!

 

All on 6 implantati su inovativno rješenje za one koji žele zamijeniti svoje izgubljene ili oštećene zube. Ova tehnika koristi samo šest implantata koji se postavljaju u donju ili gornju čeljust, što omogućava brzu i učinkovitu zamjenu cijelog niza zuba.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj konstrukciji, All on 6 implantati pružaju izvrsnu dentalnu funkciju i estetiku. Ova tehnika omogućava pacijentima da jednostavno i ugodno žvaču hranu, govore i smiju se bez brige o svojim zubima. Osim toga, All on 6 implantati izgledaju potpuno prirodno, slično kao i vaši originalni zubi.

Kao što ime sugerira, All on 6 implantati koriste samo šest implantata za ugradnju cijelog niza zuba. Ovaj pristup omogućava manje invazivnu operaciju i brži oporavak nakon zahvata. Osim toga, All on 6 implantati su izuzetno trajni i mogu trajati mnogo godina s pravilnom njegom, a u Poliklinici IMED pružamo doživotnu garanciju.

Ako tražite trajno i pouzdano rješenje za svoje zube, All on 6 implantati su pravi izbor za vas. Naš stručni tim dentalnih stručnjaka će vas provesti kroz cijeli postupak, od početnog savjetovanja do konačne implementacije, kako bi osigurali da dobijete najbolje moguće rezultate. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako All on 6 implantati mogu poboljšati vaš osmijeh i vašu kvalitetu života.

 

Za koga je All-on-4 / All-on-6?

 

All-on-4 i All-on-6 su zubni implantati koji su idealni za ljude koji žele trajnu i pouzdanu zamjenu za svoje izgubljene ili oštećene zube. Ovi implantati su posebno pogodni za osobe koje imaju nekoliko zubi koji nedostaju ili su u lošem stanju, kao i za one koji imaju ozbiljna oštećenja zuba ili desni.

Također su prikladni za osobe koje žele izbjeći ili izbjegavati klasične proteze ili mostove. Ova tehnika implantata pruža trajnu i stabilnu zamjenu zuba koja ne zahtijeva dodatnu njegu ili održavanje koje je potrebno kod klasičnih proteza.

Osim toga izvrsno su rješenje za osobe koje traže estetski privlačniji osmijeh i bolju dentalnu funkciju. Implantati pružaju potpuno prirodan izgled zuba, a pacijenti se mogu smijati, jesti i govoriti bez ikakvih problema ili ograničenja.

Prikladni su za starije osobe koje žele poboljšati svoj osmijeh i dentalnu funkciju bez rizika ili neugodnosti koje mogu doći s drugim zubnim postupcima. Svi kandidati za All-on-4 i All-on-6 implantate trebaju imati dovoljno kosti u čeljusti da podrže implantate, te dobar opći zdravstveni status kako bi se postupak mogao uspješno izvršiti.

 

IMED Full Arch Concept

Za najteže slučajeve u gornjoj čeljusti kada nedostaje kosti za klasične zubne implantate, kada ni All-on-4 više nije opcija ili nakon neuspješnih prethodnih implantoloških zahvata. Fiksno protetsko rješenje moguće je uz upotrebu naprednih kirurških tehnika i specijalnih implantata.

 

Kako izgleda proces All-on-4 / All-on-6 zahvata?

 

  1. Inicijalno savjetovanje: Prvi korak u postupku je inicijalno savjetovanje s vašim stomatologom ili oralnim kirurgom. Tijekom ovog savjetovanja, vaš liječnik će procijeniti vaše oralno zdravlje i odrediti da li ste dobar kandidat za All-on-4 ili All-on-6 zahvat. Također ćete imati priliku postaviti pitanja o postupku i razgovarati o svojim ciljevima i očekivanjima.
  2. Planiranje postupka: Nakon što je potvrđeno da ste kandidat za postupak, vaš stomatolog će provesti detaljno planiranje postupka. Ovo uključuje uzimanje rendgenskih snimaka i skeniranje čeljusti kako bi se odredio optimalan položaj implantata.
  3. Postavljanje implantata: Sljedeći korak u postupku je postavljanje implantata u čeljust. Ovisno o količini kosti u vašoj čeljusti, liječnik će odrediti broj implantata koji su potrebni za postavljanje nadoknade zuba. All-on-4 koristi četiri implantata, dok All-on-6 koristi šest implantata. Ovaj korak obično se izvodi pod lokalnom anestezijom, kako bi se smanjila bol i nelagoda.
  4. Fiksiranje privremenog mosta: Nakon što su implantati postavljeni, liječnik će fiksirati privremeni most preko implantata kako bi se osigurao prijelazno razdoblje dok se implantati potpuno ne integriraju u čeljust.
  5. Fiksiranje trajnog mosta: Kada su implantati dovoljno integrirani u čeljust, vaš stomatolog će ukloniti privremeni most i postaviti trajni most. Trajni most će biti izrađen prema vašim željama i preciznim mjerama vaše čeljusti kako bi se osigurao prirodan izgled i funkcija.
  6. Naknadni pregled: Nakon postavljanja trajnog mosta, vaš stomatolog će vas pratiti na redovitim pregledima kako bi se osiguralo da vaša zamjena zuba ostane stabilna i funkcionalna.

 

Cijeli postupak zahvata može trajati nekoliko mjeseci, ovisno o brzini integracije implantata u čeljust i drugim faktorima. Naš stomatolog će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku tijekom cijelog postupka kako bi osigurali izgled vaših zubi i osigurali dugotrajni uspjeh postupka.

 

Dogovorite prvi besplatan pregled na kojem ćete dobiti besplatne konzultacije sa specijalistom, snimanje Ortopana ili CBCT snimke, i neobvezujuću ponudu za vašu terapiju.

 

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“