Izbjeljivanje zubi

U ambulanti za estetsku stomatologiju rezultate izbjeljivanja zuba postižemo primjenom Zoom 2 chairside whitening sustava. To je profesionalni način izbjeljivanja zuba, provodi ga stomatolog u ordinaciji, a rezultati su odmah vidljivi.

Kava, crveno vino, duhan, lijekovi i ostali proizvodi ostavljaju tragove na našim zubima. Promijene u boji zubiju tj. gubitak bjeline zubi, potpuno je prirodna stvar, ali je estetski neprihvatljiva. Caklina, kao vanjski zaštitini sloj, odgovorna je za njihov sjaj. S vremenom caklina postaje sve tanja i dolazi do izražaja boja dentina (unutarnji dio zuba). Zahvaljujući napretku tehnologije u stomatologiji, stručnjaci u poliklinici Imed mogu, u vrlo kratkom roku i bezbolno, vratiti bijeli sjaj vašim zubima. Izbjeljivati se mogu vitalni i avitalni zubi, jedan zub ili skupina zuba. U ambulanti za estetsku stomatologiju optimalne rezultate postižemo primjenom Zoom 2 chairside whitening sustava. To je profesionalni način izbjeljivanja zuba, provodi ga stomatolog u ordinaciji, a rezultati su odmah vidljivi. Cijeli postupak izbjeljivanja traje oko sat vremena, a zubi se mogu izbijeliti i za nekoliko nijansi. Zoom 2 je tehnički usavršen znanstveno utemeljen i klinički provjeren sustav, koji u kratkom vremenu daje optimalne rezultate u postupku izbjeljivanja, na zadovoljstvo pacijenta i terapeuta. To je trenutno najsigurniji i najlakši način da Vaš osmjeh zablista.

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“