Invisalign prozirni aparatić za zube

Invisalign terapija predstavlja revoluciju u ortodonciji gdje su standardne bravice zamijenjene prozirnim udlagama rađenim upravo po Vašoj mjeri.

Invisalign terapija – revolucija u ortodontskoj terapiji

Ortodoncija je specijalizirana disciplina dentalne medicine koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi i međučeljusnog odnosa. Brojni su razlozi krivih postava zubi i čeljusti; genetika, perzistentni mliječni zubi, prerani gubitak mliječnih zuba, manjak ili višak trajnih zuba itd.

U IMEDU se koriste najmodernije ortodontske naprave i tehnike, no najčešće se pacijenti odlučuju na fiksnu ortodontsku terapiju estetskim ili metalnim bravicama, a u zadnje vrijeme povećana je i potražnja za Invisalign terapijom.

Jeste li zadovoljni svojim osmijehom?


 

Što je Invisalign?

Invisalign terapija predstavlja revoluciju u ortodonciji gdje su standardne bravice zamijenjene prozirnim udlagama rađenim upravo po Vašoj mjeri.

Najsofisticiranija tehnologija omogućuje doktoru prikaz 3d virtualnih modela pomoću kojih se izrađuje precizan plan terapije u kojem su uključene sve faze promjena pozicije zuba te prikaz konačnog očekivanog rezultata po završetku terapije. Prema detaljnom vremenskom planu terapije izrađuje se određen broj udlaga koje se mijenjaju, pri čemu postepeno miču zube i djeluju na njih horizontalnom i vertikalnom silom a po potrebi ih i rotiraju, ovisno o pojedinačnoj terapiji. Udlage su prozirne što im daje veliku prednost u odnosu na klasične bravice, a za postizanje najboljih rezultata preporuča se nositi ih 20 do 22h na dan.

Prednosti:

Trajanje: Ovisi i anomaliji, no najčešće kraće nego klasična terapija fiksnim aparatom.

Izgled:
Invisalign je najnevidljiviji aparatić jer se radi o potpuno prozirnim folijama koje mijenjate svaka dva tjedna. Pacijent svaku udlagu nosi po dva tjedna, a zatim promijeni na sljedeću. Nema žica i bravica! Praktičan, bezbolan i namjenjen za lako skidanje.

Koliko često moram ići ortodontu?
Invisalignom se može transformirati osmijeh i izravnati zubi u manje posjeta ortodontu čime je to idealna terrapija za pacijente koji stanuju u inozemstvu ili često putuju.

Kako se jede s udlagama?
Prilikom jela se udlage izvade i spreme u posebnu kutijicu koju dobijete prilikom predaje aparata.Nakon jela operete zube i plastiku te udlage vratite u usta. Ne može biti praktičnije!

Postupak je vrlo jednostavan. Počinjemo dijagnostikom u jednim posjetu te vam nakon sedam dana na ekranu možemo prikazati cijeli tijek terapije i konačan rezultat. Nakon uzimanja otisaka ili skeniranja zuba, ortodont izrađuje virtualni plan terapije u softweru u kojem vam i prije početka terapije možemo pokazati kako će zubi izgledati na kraju.

Kome je namijenjen?
Svima koji žele lijep osmijeh najmodernijom tehnologijom. Invisalign je opcija i za djecu i za odrasle.

Postoji li nešto što ne smijem jesti? Ne.

Izravnajte zube, oblikujte novi osmijeh i pridružite se društvu od 8 milijuna zadovoljnih pacijenata koji su prošli Invisalign terapiju. Invisalign je zaštićeno ime i nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja te je najpouzdaniji i najučinkovitiji sustav daleko ispred konkurencije


Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“