Uklanjanje kožnih izraslina

Pod kožne promjene podrazumijevamo madeže, pjege, bradavice, fibrome (izrasline od vezivnog tkiva), angiome (kapilarne izrasline), keratoze (oroženja) i slično.

Besplatan prvi pregled – Brzo, jednostavno i besplatno saznajte mišljenje stručnjaka o Vašem problemu i pronađite najbolje rješenje.

Postupak uklanjanja – Jednostavan postupak koji se izvodi u režimu tzv. malih kirurških zahvata uz lokalnu anesteziju.*

Oporavak – Neke je promjene moguće ukloniti bez šivanja, no to ovisi o samoj promjeni. Sam oporavak iznimno rijetko zahtjeva posebno mirovanje.*

*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

 

Što je važno znati o izraslinama?

Na koži, bez obzira na dob, mogu nastati brojne i različite izrasline. Većina njih je benigna, odnosno dobroćudna, no neke ipak mogu biti maligne – zloćudne. Važno je napomenuti da se u medicini svaka izraslina naziva tumorom, stoga kada liječnik koristi termin “tumor” to ne znači da se radi o zloćudnoj bolesti.

Pod kožne promjene podrazumijevamo madeže, pjege, bradavice, fibrome (izrasline od vezivnog tkiva), angiome (kapilarne izrasline), keratoze (oroženja) i slično. Potkožne promjene uključuju aterome (ciste lojnice), neurofibrome i slično.

Djelovanje na maligne tumore

Iskustvo Dr.Borića – Kroz 25 godina rada obavili smo veliki broj uspješnih zahvata na različitim oblicima kožnih izraslina.

Potpuna usluga – Pružamo Vam besplatno prvo savjetovanje kako bismo pronašli najbolje rješenje za Vas.

Vrhunska kvaliteta – Kvaliteta rada potvrđena je od strane zadovoljnih pacijenata koji su se jednostavno riješili izraslina.

Odstranjivanje malignih tumora

Maligni tumori kože su u pravilu melanom i karcinom. Treba naglasiti da uzrok raka kože nije u potpunosti jasan, ali je sigurno da sunčeve zrake u određenoj mjeri predstavljaju faktor rizika za nastanak raka kože i melanoma, stoga se treba pravilno štititi od sunca.

Melanom – Melanom je maligni tumor kože i nije isto što i madež, ali u početnoj fazi može tako izgledati. Upravo je zato važno svaku sumnjivu izraslinu analizirati i liječiti.

Karcinom – Karcinom se u pravilu uspješno liječi kirurškim putem zbog jednostavne činjenice da raste na površini pa ga se može brzo uočiti i jednostavno na vrijeme odstraniti.

Bazaliom – Posebna vrsta koja ima mikroskopski izgled karcinoma, ali raste sporo i u pravilu nema potencijal metastaziranja, stoga se navodi kao neka vrsta dobroćudnog raka kože.

Konzultacijski pregled je besplatan, naručite se na pregled.

 


Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“