Petar Ćiritović, još jedan zadovoljan osmijeh Poliklinike IMED

Na glasu kao veliki esteta i perfekcionist, naš poznati hrvatski glumac kojeg svakodnevno možete gledati na malim ekranima, pri odabiru liječnika za sebe i svoju obitelj bio je vrlo zahtjevan i izbirljiv, što je u potpunosti razumljivo s obzirom da za sebe i svoju obitelj želi samo najbolje.

Ono što je Petru bilo najvažnije pri odabiru svog  obiteljskog stomatologa, bilo je da se zadovolje tri važna kriterija: najviša kvaliteta, besprijekorna estetika i osjećaj povjerenja i sigurnosti.

Upravo je to našao u Poliklinici IMED, gdje se prepustio u ruke IMED tima, te potpuno bezbrižno i ugodno prošao kroz cijeli terapijski proces. Pod stručnim vodstvom Mr.sc. Marka Krmpotića, dr.med.dent. i Mr.sc. Ivane Čvrljak Tomić, dr.med.dent, Petar je prošao kroz tri faze terapije – oralne kirurgije, endodontskog liječenja i izrade protetskog rada, koji se sastojao od metal-keramičkih i potpuno-keramičkih krunica i mostova, za čiju kvalitetu je zaslužan tehnički laboratorij Poliklinike IMED. Ono što je Petra oduševilo je potpuno individualiziran pristup koji Poliklinika IMED ima prema svojim pacijentima, te specijaliziranost  i stručnost ne samo svakog liječnika poliklinike već i svakog pojedinog djelatnika, koji svatko svojim doprinosom čini ovu priču jednom od najuspješnijih u Hrvatskoj.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“