fbpx

Filip Kolenko, dr.med.dent.

Endodoncija i Restaurativna stomatologija

Dr. Filip Kolenko rođen je 13. siječnja 1994. godine u Zagrebu gdje je završio osnovnu školu i opću gimnaziju. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 2018. godine.

Svoju poslovnu karijeru započinje još tijekom studentskih dana radeći četiri godine u farmaceutskoj industriji. Bio je dio mladog entuzijastičkog tima koji je oformio i implementirao customer loyalty program na hrvatsko tržište. Uz to asistirao je u privatnoj stomatološkoj ordinaciji.

Po završetku fakulteta, postaje član doktorskog tima Poliklinike IMED. 2019. godine kreće sa specijalizacijom iz endodoncije i restaurativne stomatologije. Daljnje obrazovanje nastavlja upisom na Poslijediplomski specijalistički studij dentalne medicine 2020. godine.

Područja interesa su mu endodoncija, postendodontska opskrba zuba, adhezivni sustavi, bioaktivni materijali te primjena dentalnih lupa i operativnog mikroskopa u endodonciji i minimalno invazivnoj dentalnoj medicini.

Kao dio tima Poliklinike IMED važan mu je multidisciplinarni pristup kako u održavanju tako i u vraćanju lijepih i zdravih osmijeha naših pacijenata. Autor je brojnih zdravstvenih članaka iz područja dentalne medicine na poznatom savjetodavnom zdravstvenom portalu.

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“