Filip Kolenko, dr.med.dent.

Specijalist endodoncije i restaurativne stomatologije

Filip Kolenko rođen je 13. siječnja 1994. godine u Zagrebu gdje je završio osnovnu školu i opću gimnaziju. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 2018. godine.

Svoju poslovnu karijeru započinje još tijekom studentskih dana u farmaceutskoj industriji. Tijekom četiri godine bio je dio entuzijastičkog tima koji je oformio i implementirao customer loyalty program na hrvatsko tržište. Uz to asistirao je u privatnoj stomatološkoj ordinaciji.

Po završetku fakulteta, postaje dio tima Poliklinike IMED. 2019. godine kreće sa specijalizacijom iz endodoncije i restaurativne stomatologije. Daljnje obrazovanje nastavlja upisom na Poslijediplomski specijalistički studij dentalne medicine 2020. godine. Specijalistički ispit položio je 2023. godine i stekao zvanje specijalist endodoncije i restaurativne stomatologije.

Područja interesa su mu endodoncija, postendodontska opskrba zuba, adhezivni sustavi, bioaktivni materijali te primjena dentalnih lupa i operativnog mikroskopa u endodonciji i minimalno invazivnoj dentalnoj medicini.

Autor je brojnih zdravstvenih članaka iz područja dentalne medicine na jednom savjetodavnom zdravstvenom portalu.

Član je sljedećih udruga i društava: član upravnog odbora Hrvatskog društva za minimalno intervencijsku dentalnu medicinu – HLZ-a, Hrvatskog društva za restaurativnu dentalnu medicinu – HLZ-a, Hrvatskog društva za endodonciju – HLZ-a, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatske komore dentalne medicine.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“