Lana Skorić, Univ.mag.med.dent.

specijalist parodontologije, voditeljica ambulante za parodontologiju

Skorić Lana, Univ.mag.med.dent. rođena je 1982. godine u Šibeniku. Nakon završene Srednje zubotehničke škole „Dental Centar Marušic“, u Splitu i stažiranja u zubotehničkom laboratoriju, „Kimmel,Zahntechnik“ GMBH, Koblenz, Deutschland, upisala je Studij stomatologije na Friedrich-Wilhelms-Universitaet u Bonnu. Studij je uspješno završila 2008. godine, a već se tijekom studija dodatno usavršavala pohađajući simpozij iz protetike i tehnologije materijala organiziran od strane njemačkog društva stomatologa, kao i simpozij Parodontologije oraniziran od strane njemačke udruge parodontologa. Nakon pripravničkog staža u  Domu zdravlja Zapad – Zagreb, položila je stručni ispit, te se 2010. godine pridružila timu Poliklinike IMED.

Aktivno se služi njemačkim i engleskim jezikom, a kontinuirano se stručno usavršava na domaćim i stranim stručnim tečajevima i kongresima.

2013. godine dr. Skorić započela je specijalizaciju iz područja parodontologije na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Iste godine započinje i posijediplomski stručni studij koji je obranila temom “Hijaluronska kiselina kao pomoćno sredstvo u parodontologiji” u lipnju 2016. godine.

2014. – praktični tečaj pod vodstvom renomiranog prof A. Sculeana ( sveučilište u Bernu, Švicarska)
2015. – kongres u Londonu organiziran od strane EFP ( European federation of Periodontology)
2016.  završila specijalizaciju kao i magisterij.

Od tad se konstantno stručno usavršava na tečajevima i kongresima.

 

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“