Miroslav Piljagić, dr.med.dent

Specijalist oralne kirurgije

Dr. dent. med. spec. oralne kirurgije Miroslav Piljagić, rođen je 1983. godine u Banjaluci. Nakon završene srednje medicinske škole, smjer farmaceutski tehničar, upisuje Medicinski fakultet, Univerziteta u Banjaluci, Odsjek za stomatologiju. Od prvoga dana želeći se baviti isključivo Oralnom kirurgijom. Fakultet završava 2009. godine i počinje svoju karijeru. 2012. upisuje željenu specijalizaciju Oralne kirurgije koju i završava 2015. na Medicinskom fakultetu u Banjaluci. Po završetku nostrifikacija svojih diploma u republici Hrvatskoj seli se u Zagreb gdje radi od 2016.
Uže interesiranje pored općih oralnokirurških zahvata su mu kompleksne implantoprotetske rehabilitacije. Zygoma implantati, pterigoidni implantati, zahvati po sistemu all on 4, all on 6. S vise od 500 ugrađenih zygoma implantata i više stotina pterigoidnih implantata, te nebrojeno uspješno izvedenih all on 4 i all on 6 zahvata jedan je u toj oblasti od najiskusnijih kirurga na ovim prostorima.

 

 

Više o Zygoma implnatati možete pročitati ovdje

A općenito o implantatima ovdje.

Sve o All on 4 zahvatu pročitajte ovdje.

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“