mr.sc. Ivana Čvrljak-Tomić, dr.med.dent.

specijalist stomatološke protetike

Mr. sc. Ivana Čvrljak Tomić rođena je 1975. godine u Šibeniku. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveucilista u Zagrebu 1999. godine, među 10% najboljih studenata svoje generacije. Za vrijeme studija bila je županijski stipendist, a praktična znanja stjecala je radeći u privatnim stomatološkim ordinacijama. 

Poslijediplomski studij zavrsila je 2005. godine, na Zavodu za stomatološku protetiku, na temu „Tribološka svojstva estetskih protetskih materijala“. Specijalizaciju iz stomatoloske protetike upisala je 2014., te polozila specijalisticki ispit 2017.godine i stekla zvanje specijalist stomatoloske protetike.

Dio tima Poliklinike Imed postala je 2012.godine.

Stručno se neprestano usavršava na raznim kongresima, tečajevima i edukacijama iz područja estetske stomatologije, stomatološke protetike i implanto-protetike. Svoj strucni interes usmjerila je na kompleksne protetske rehabilitacije kod djelomicnih ili potpunih gubitaka zuba, implanto-protetsku terapiju, te na visoko estetske zahvate rekonstrukcije osmijeha razlicitim keramickim materijalima.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“