Prof.dr.sc. Sandra Anić-Milošević, dr.med.dent.

specijalist ortodoncije, voditeljica ortodoncije u Poliklinici Imed
Prof. dr. sc. Sandra Anić Milošević rođena je 21. siječnja 1971. godine u Zagrebu. Osnovnu školu i Klasičnu gimnaziju završila je u Zagrebu. Stomatološki fakultet u Zagrebu upisala je 1989/90 te diplomirala 1994. godine, a stručni ispit položila je 1996.
Od 1995. godine zaposlena je na Zavodu za ortodonciju, Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te je 1998. godine magistrirala. Specijalizaciju iz ortodoncije završila je 2000. godine, a doktorirala je 2004. godine također iz područja ortodoncije. U suradničko zvanje znanstvenog savjetnika te nastavno zvanje izvanrednog profesora izabrana je 2014. godine. Aktivno sudjeluje u realizaciji nastavnog programa redovitog studija iz ortodoncije kao voditelj kliničkih i pretkliničkih vježbi i seminara. Voditeljica je dva predmeta, na poslijediplomskom specijalističkom te na doktorskom studiju iz ortodoncije. Pod njenim mentorstvom obranjeno je 19 diplomskih radova, dva znanstvena magisterija i jedan stručni.
Autor je i suautor 50 znanstvenih, preglednih i stručnih radova, od kojih je 18 citirano u bazi Current Contents. Aktivno je sudjelovala na brojnim europskim kongresima i tečajevima. Član je Hrvatske Stomatološke komore, Hrvatskog ortodontskog društva, European Orthodontic Society i World Federation of Orthodontics. Članica je Vijeća Stomatološkog fakulteta te Povjerenstava za postdiplomske radove i doktorske disertacije.
Aktivno se služi engleskim, talijanskim i francuskim jezikom, a pasivno njemačkim. Udana je i majka dvoje djece.
Ortodoncija IMED

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“