IMED, prva poliklinika dentalne medicine s dnevnom bolnicom u Hrvatskoj

Strelovit razvoj dentalne medicine i estetske stomatologije posljednjih godina omogućava nam da do najsitnijih detalja omogućimo našim pacijentima najkvalitetniju i najbezbolniju uslugu.

Kako se sve više naših pacijenata iz cijele regije odlučuje na složene zahvate ugradnje implantata i protetike, i za to odabiru polikiniku Imed, željeli smo još dodatno unaprijediti našu uslugu.

Tako sada s ponosom možemo objaviti kako je IMED poliklinika dobila status dnevne bolnice, čime postaje prva i jedina takva stomatološka poliklinika u Hrvatskoj. Dnevna bolnica podrazumijeva kompletan proces od dijagnostike, savjetovanja, zahvata i operacije u općoj anesteziji, ukoliko je to potrebno, pa sve do oporavka. Našim se pacijentima tako osigurava ostanak u apartmanu s potpunom skrbi i kontrolom nakon operativnog zahvata. Pritom se u složenim i kompleksnim zahvatima ugradnje implantata i novih zubiju u jednom danu pacijent operira uz upotrebu opće anestezije, kako bi cijeli proces za njega bio potpuno bezbolan.

Radi se o vrlo kompleksnom obliku stomatološke terapije koja zahtjeva posebnu educiranost stručnjaka ia adekvatnu tehnološku opremljenost ordinacije i laboratorija.

Svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman možete zatražiti i putem online obrasca, a naše će vam osoblje objasniti cjelokupan proces te vam pružiti sve potrebne informacije.

Želimo svim našim klijentima omogućiti potpuno zadovoljstvo i što kraće izbivanje od svih svakodnevnih obaveza. Uvođenjem dnevne bolnice postižemo upravo to, te cijeli postoperativni  tretman činimo brzim i efektivnim.

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“