fbpx

Forehead lift

Promjene u području gornje trećine lica, tj. bore na čelu i položaj obrva, često su razlog nezadovoljstva izgledom i izvor motivacije za estetskom operacijom.

 

Treba li Vam lifting čela?  – Vaše lice ponovno može izgledati mlado i svježe.

Zahvat – Današnji zahvati sve su manje zahtjevni i najčešće rađeni uz minimalne rezove.*

Oporavak – Zahvaljujući tehnologiji, većinom se, uz sve bolje rezultate, smanjilo i vrijeme oporavka.*
*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

Razlozi za operaciju – Najčešće je razlog taj što se starenjem koža opušta i stvaraju se bore, čijem su nastanku neke osobe puno podložnije.

Kriteriji operacije – Uspješna operacija je ona koja zadržava prirodan izgled uz primjenu tehnike minimalnih ožiljaka.

Izbor operacije – Tehnologija je omogućila napredak, ali rezultati još uvijek ovise o znanju, tehnici i iskustvu liječnika.

Promjene u gornjoj trećini lica, tj. bore na čelu, doprinose dojmu starenja. Za pomlađivanje je, uz facelifting, važno tretirati i ovo područje.

Konzultacijski pregled je besplatan, naručite se na pregled.

Zašto se odlučujemo za ovakav zahvat?

Prirodan tijek starenja čini našu kožu sklonijom borama i ostalim oštećenjima koja se na njoj više uočavaju. Osim toga, neke osobe su i po genetici sklonije razvoju bora na čelu. Općenito nailazimo na situacije u kojima zbog nastanka bora naše čelo izgleda starije od ostatka lica.

U Poliklinici IMED usredotočenost na pacijenta na njegovom prvom pregledu, koji radimo besplatno, omogućuje Vam dobivanje svih informacija koje su Vam potrebne kako biste mogli donijeti najbolju odluku za sebe.

For information and appointments please call

+385 (0)1 366 8936
Subscribe online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“