Petar Ciritovic, actor

Ono što je Petru bilo najvažnije pri odabiru svog obiteljskog stomatologa, bilo je da se zadovolje tri važna kriterija: najviša kvaliteta, besprijekorna estetika i osjećaj povjerenja i sigurnosti.

Pod stručnim vodstvom Mr.sc. Marka Krmpotića, dr.med.dent. i Mr.sc. Ivane Čvrljak Tomić, dr.med.dent, Petar je prošao kroz tri faze terapije – oralne kirurgije, endodontskog liječenja i izrade protetskog rada, koji se sastojao od metal-keramičkih i potpuno-keramičkih krunica i mostova, za čiju kvalitetu je zaslužan tehnički laboratorij Poliklinike IMED. Ono što je Petra oduševilo je potpuno individualiziran pristup koji Poliklinika IMED ima prema svojim pacijentima, te specijaliziranost i stručnost ne samo svakog liječnika poliklinike već i svakog pojedinog djelatnika, koji svatko svojim doprinosom čini ovu priču jednom od najuspješnijih u Hrvatskoj.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

For information and appointments please call

+385 (0)1 366 8936
Subscribe online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“