Brustverkleinerung

Nezadovoljstvo vlastitim izgledom jedan je od većih razloga za smanjivanje grudi, ali obično su kod ovakvih zahvata uključeni i zdravstveni razlozi.

Važne informacije i prednosti ovog zahvata

*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

 

Konzultacijski pregled je besplatan, naručite se na pregled.

Tijek zahvata – Zahvat se sastoji od redukcije masnog i žlijezdanog tkiva i prekrajanju kože zbog postizanja boljeg oblika grudi.

Oporavak – Rezovi se vrše oko areole, na donjem polu dojke i vodoravno uz donji rub kako bi se ožiljci i oporavak sveli na minimum.

Velike grudi su konstitucionalna pojava i u pravilu ne predstavljaju patološko stanje, ali mogu izazvati velike probleme.

Koji su najčešći razlozi za ovu operaciju?

Nezadovoljstvo vlastitim izgledom jedan je od većih razloga, ali obično su kod ovakvih zahvata uključeni i zdravstveni razlozi. Velike i teške grudi dodatno su opterećenje za kralježnicu i vrat koje često vodi do učestalih bolova i nepravilnog držanja. Smanjenje grudi omogućava olakšanje i općenito ljepši oblik proporcionalan s tijelom pacijenta.

* napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

Iskusan tim stručnjaka – Veliki broj uspješno obavljenih zahvata i stalno usavršavanje stvaraju kvalitetnu uslugu.

Besplatan pregled – Nudimo Vam besplatan prvi pregled na kojem dobivate stručne savjete našeg tima.

Ako imate probleme i bolove kao posljedicu prevelikih grudi, slobodno nam se obratite. Naš će stručni tim pristupiti Vašem problemu s posebnom pažnjom i provesti Vas kroz cijeli postupak kako bismo odgovorili na sva Vaša pitanja. Proporcionalno velike dojke osim estetskog nedostatka su i fizički problem koji možemo korigirati redukcijskom mamaplastikom.

For information and appointments please call

+385 (0)1 366 8936
Subscribe online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“