O Nama

Poliklinika Imed vodeća je regionalna privatna poliklinika fokusirana na područje lica, čeljusti i usta pri čemu su svi segmenti pokriveni na specijalističkoj razini. Djelatnost poliklinike Imed objedinjuje maksilofacijalnu, rekonstrukcijsku i plastičnu kirurgiju, stomatologiju i zubotehnički laboratorij.
Poliklinika Imed nastala je 2009. godine, a njezini osnivači su mr. sc. Marko Krmpotić i dr. sc. Sandra Anić-Milošević.

Od osnutka, poliklinika Imed pruža vrhunsku uslugu svojim pacijentima. Njeni stručnjaci obrazovali su se i stručno usavršavali u Hrvatskoj i inozemstvu, a također redovito sudjeluju na stručnim kongresima kao polaznici i predavači.
Stalna edukacija stručnog osoblja poliklinike Imed i profesionalizam liječničkog tima uz suvremenu tehnologiju omogućavaju vrhunsku uslugu u poliklinici. Osam specijaliziranih ambulanti pod jednim krovom i vlastiti laboratorij zaslužni su za kvalitetnu i brzu uslugu. Pacijent je u poliklinici Imed u središtu događaja. Imedovi stručnjaci njeguju multidisciplinaran, ali istovremeno i individualan pristup prema svakom pacijentu.
Kako kod nas dolaze pacijenti iz cijele regije, Poliklinika Imed pobrinula se da dobiju vrhunsku uslugu i mjesto oporavka tako se u vrlo kratkom vremenu mogu vratiti svom svakodnevnom životu. Također, u svojoj organizaciji, Poliklinika Imed ima i vozača, koji je na usluzi svojim klijentima kako bi im dolazak i boravak kod nas bio što ugodniji i bez stresa oko organizacije te trošenja vremena u prometu.

 

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“