Pravila zaštite privatnosti osobnih podataka

Opća uredba o zaštiti podataka

Politika privatnosti  Politika zaštite osobnih podataka Poliklinike IMED

Poliklinika IMED obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem EU Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR). Poliklinika IMED prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje s nama dođu u kontakt, stoga je naš cilj ponuditi zaštitu za sve naše operacije te implementirati dosljedne pravilnike i procedure.

Ova izjava o zaštiti privatnosti informira vas o našim praksama zaštite i mogućnostima odabira načina prikupljanja i korištenja podataka o vama, uključujući i podatke prikupljene iz vaših internetskih aktivnosti u svrhu zapošljavanja. Ova se izjava o zaštiti privatnosti odnosi na sve web stranice Poliklinika IMED, domene, usluge, aplikacije i proizvode te na sve naše zaposlene.

Molimo Vas da Politiku privatnosti ‐ Politiku zaštite osobnih podataka (u daljnjem tekstu Politika privatnosti) povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Osobne podatke prikupljamo prije svega radi osiguravanja pružanja tražene usluge i što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit.

Podaci pokriveni sustavom Politike privatnosti:

Ime i Prezime, Datum rođenja, Adresa stanovanja, E‐mail, Broj telefona i/ili faksa, Osobni identifikacijski broj (OIB)  te ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni.

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete za pravo obrađivati Vaše osobne podatke sukladno naznačenoj svrsi. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna.

Sadržaj Politike privatnosti

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, EC 2019/679. Prikupljene podatke ćemo čuvati na primjeren način i osigurati njihovu povjerljivost. Prikupljene podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama bez vašeg izričitog dopuštenja.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Poliklinika IMED vam neće slati neželjenu poštu. Poliklinika IMED ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo osobne podatke koje prikupimo nikome izvan Poliklinike IMED bez Vaše dozvole.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti drugim stranama

Kontrola

Osoba ima pravo uvida u zbirku osobnih podataka, zahtijevati pristup svojim osobnim podacima i mijenjati ih, pravo na popravak, zaborav, ograničenje obrade, prigovor i prijenos podataka te u svakom trenutku smije otkazati odobrenje za uporabu osobnih podataka, zahtijevati promjenu podataka ili brisanje iz baze podataka. To možete učiniti tako da pošaljete zahtjev našem službeniku za zaštitu podataka na email adresu bach@imed.hr, pisanim putem ili osobno dolaskom na našu adresu.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na našim poslužiteljima globalne mreže te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Statistika poslužitelja

Naši poslužitelji globalne mreže koriste statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam svoje stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Upotreba kolačića (COOKIES)

Radi poboljšanja naših usluga, ova stranica može koristiti kolačiće, male tekstualne datoteke koje se spremaju na vaše računalo. Glavna je svrha kolačića omogućiti našem poslužitelju da korisniku prikaže prilagođene stranice koje bolje odgovaraju njegovim potrebama.

Uključivanje i isključivanje kolačića

Svaki korisnik stranice može prihvatiti ili odbiti kolačiće na mrežnim stranicama promjenom postavki internetskog preglednika. Za detaljnije informacije preporučamo da pogledate upute vašeg preglednika kako biste izmijenili postavke ili izbrisali kolačiće. Pritom imajte na umu da određeni sadržaji i puna funkcionalnost ove stranice neće biti dostupni ako su kolačići isključeni.

Google analytics

Koristeći ovu mrežnu stranicu, pristajete da Google obrađuje vaše podatke putem servisa Google Analytics. Taj servis koristimo za mjerenje i analizu posjećenosti stranice, a on također koristi kolačiće i podatke o načinu korištenja stranice pohranjuje na svoje poslužitelje u Sjedinjenim Američkim Državama radi vrednovanja vašeg korištenja stranice. Google ima pravo proslijediti te podatke trećim stranama ukoliko je to zakonski obavezno ili u slučaju da treća strana obrađuje podatke za njihove potrebe, no ne povezuje nijednu korisničku IP adresu s drugim podacima koji su u njegovom vlasništvu. Ako želite onemogućiti da navedeni servis sprema kolačiće, možete to učiniti na sljedećoj poveznici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mrežne i pikeselne oznake

Ova stranica može sadržavati i mrežne oznake koje se nazivaju i pikselskim oznakama. Mrežna oznaka je mala grafička slika smještena na internetskoj stranici ili u e-poruci, a koristi se za nadzor ponašanja korisnika koji posjećuju određenu stranicu ili šalju e-poruke. Uz to, stranica može koristiti i mrežne signale (Web Beacons), prazne GIF-ove (Empty GIFs) ili pikselske oznake (Pixel Tags) radi prikupljanja statističkih podataka o korištenju stranice.)

Poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e‐poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e‐pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom privatnosti, ili u vezi sa svojim iskustvima s ovom internetskom adresom, molimo vas da nam se javite.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Poliklinika IMED pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja vezana uz privatnost, molimo kontaktirajte službenika za zaštitu osobnih podataka:
Gđa. Sanja Bach, Selska cesta 90 a, 10 000 Zagreb
Email: bach@imed.hr
OIB: 45808433448

 

 

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“