IMED za kolege profesionalce

IMED dentalna tehnika

Zbog brojnih upita od siječnja 2012. godine ponudili smo usluge vlastitog zubotehničkog laboratorija i zainteresiranim kolegama stomatolozima.
Razina kvalitete i profesionalnosti kakvu Poliklinika Imed razvija već 4 godine i koja nas je dovela do pozicije jedne od vodećih stomatoloških poliklinika u zemlji, sada je na raspolaganju svima koji prepoznaju značaj kvalitetene dentalne tehnike za poslovanje stomatološke prakse.

Poslovna kultura Poliklinike Imed, koja se temelji na poštenju, kvaliteti i profesionalnosti, garancija je dobrih odnosa s našim kolegama-partnerima, bilo da se radi o korištenju usluga našeg laboratorija ili upućivanju pacijenata. Dokaz za to su mnoge uspješne poslovno-profesionalne suradnje koje traju već godinama. Želimo se razvijati i rasti zajedno sa našim partnerima, za dobrobit naših pacijenata.
Kontaktirajte nas s povjerenjem!

IMED ZA KOLEGE PROFESIONALCE

U ponudi je kompleten dijapazon zubotehničkih radova među kojima posebno želimo istaknuti vrhunsku estetiku u keramici. Za svoje klijente profesionalce osigurali smo vrhunski tim od 6 dentalnih tehničara, a brza i kvalitetna dostava garantirana je usluga koju omogućujemo klijentima-profesionalcima.

Najnovije u ponudi: Nobel Procera!

6 dentalnih tehničara, te vrlo efikasno organizirana dostava prema klijentima –profesionalcima, garancija su profesionalnosti i suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Imed oralna kirurgija

Dr. Vlatko Lovrinić, spec. oralne kirurgije, stoji vam na raspolaganju za sve oralno kirurške zahvate u IMED poliklinici. Vašim pacijentima na raspolaganju je vrhunska usluga i komfor koji uživaju i svi naši pacijenti.

Imed implantologija

Ukoliko ste zainteresirani za najbolju implantološku kirurgiju (dr. Marko Krmpotić, spec. oralne kirurgije), a ne želite ili nemate uvjete za kirurške zahvate u vlastitoj ordinaciji, nudimo vam mogućnost ugradnje implantata u našoj ambulanti za implantologiju. Nakon zahvata pacijent se vraća u vašu praksu i tamo nastavlja protetski dio liječenja.
Na raspolaganju vam je više implantoloških sustava koje prema vašem odabiru koristimo.
IMED svojim klijentima –profesionalcima osigurava mogućnost programa početne i napredne edukacije.

Imed ortodoncija

Možemo vam ponuditi ortodontsku terapiju (dr. Sandra Anić Milošević) za sve vaše privatne pacijente. Naši ortodonti rado će sudjelovati u izradi plana terapije za vaše pacijente, voditi terapiju te vam pacijenta vratiti nakon završene ortodontske terapije.

 

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“