Obiteljska stomatologija

Obiteljska stomatologija, poput opće stomatologije, pruža usluge održavanja oralne higijene, zdravlja zubi i zdravlja usne šupljine u cjelosti. Oralno zdravlje je izuzetno važno za zdravlje cijelog organizma. Pojmovi obiteljska stomatologija i opća stomatologija često se koriste u istom smislu.

Imedovi stručnjaci preporučaju posjet obiteljskom stomatologu najmanje dva puta godišnje, radi kontrole stanja i zdravlja zubi i usne šupljine, čišćenja zubnih naslaga i sprječavanja nastanka karijesa. Važno je poznavanje i praćenje stanja i zdravlja zubi i usne šupljine od strane istog stomatologa, kažu u Imedu. Preventivni zubni pregledi pomažu u otkrivanju poremećaja oralnog zdravlja značajno prije nego nastupe simptomi poremećaja, dodaju stručnjaci poliklinike Imed.
Posjetom obiteljskom stomatologu i najmlađi članovi obitelji će imati dobar primjer što znači redovito održavanje oralnog zdravlja i briga za zube, savjetuju stručnjaci poliklinike Imed. Tako će djeca lakše prevladati eventualni strah od stomatologa kao i nedoumice o cijelom pojmu „zubara“ i njegove ordinacije, te će se naviknuti na redoviti posjet obiteljskom stomatologu.
U poliklinici Imed, u sklopu obiteljske stomatologije, moguće je obaviti preventivne preglede, ispune i liječenja, pečaćenje fisura, te je moguće obaviti tretmane prilagođene djeci.

 

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“