Estetski ispuni

Estetski ispuni izrađuju se u slučajevima gdje nije potrebna velika obnova zubnog tkiva, te se izrađuju direktno u ordinaciji u jednom posjetu.

Svima dobro poznati amalgamski ispuni, danas se iz zdravstvenih i estetskih razloga zamjenjuju estetskim kompozitnim ispunima koji se izrađuju isključivo vrhunskim materijalima čime se postiže potpuno prirodan izgled zuba.
Za izradu takvog estetskog ispuna potrebno je odstraniti samo bolestan dio zuba za razliku od amalgamskog ispuna gdje je bilo potrebno odstraniti i dio zdravog zubnog tkiva zbog same retencije amalgama.
Estetski ispuni izrađuju se u slučajevima gdje nije potrebna velika obnova zubnog tkiva, te se izrađuju direktno u ordinaciji u jednom posjetu. Široki izbor nijansi materijala te njegova sposobnost kameleonskog efekta, rezultiraju izradom ispuna koji su praktički nevidljivi u pacijentovim ustima.

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“