Estetska stomatologija

Estetska stomatologija u poliklinici Imed obuhvaća izbjeljivanje, ljuskice, bezmetalnu keramiku, smile makeover te zubni nakit.

Estetska stomatologija je interdisciplinarna grana stomatologije koja ujedinjuje gotovo sva područja stomatologije, a dovedena je do savršenstva kako estetski tako i funkcionalno. Ona predstavlja najuzbudljiviji aspekt moderne stomatologije.
Estetska stomatologija postala je dio svake stomatološke terapije i od svih se zahvata očekuje da budu savršeni i u estetskom smislu. Ponekad problem predstavlja subjektivna procjena što je lijepo, a što nije. Međutim, izbalansiranim kombiniranjem objektivnih parametara struke i subjektivnog doživljaja pacijenta moguće je postići vrhunske rezultate i u području dentalne estetike.
Estetska stomatologija podrazumijeva oralnu rehabilitaciju koja maksimalno zadovoljava estetske zahtjeve pacijenata. Stručnjaci poliklinike IMED osigurat će vam prekrasan osmijeh, jer je on važan dio dojma kojeg ostavljamo na druge ljude. Koristeci umjetničke vještine i tehnološki napredak osigurat ćemo vam ljepši, mladenački osmijeh i više samopouzdanja. To je u osnovi estetska stomatologija.

 

 

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“