Zubni nakit

Stavljanje zubnog nakita na zub nije štetno po zdravlje jer je to nakit napravljen specijalno za to, materijal koji se koristi za postavljanje zubnog nakita se i inače koristi u stomatologiji, a sam postupak stavljanja zubnog nakita na zub je neinvazivan.

Ukoliko želite svoj osmijeh učiniti još sjajnijim i atraktivnijim, te naglasiti svoju osobnost možete na zub staviti zubni nakit. Stavljanje zubnog nakita na zub je čisto kozmetički zahvat i stvar je osobne odluke svakog pojedinca. Ovisno o željama na zub se može staviti pravi dragi kamen ili cirkonij (poludragi kamen). Cirkoni postoje u raznim bojama i mogu se postaviti na zub koji želite (diskretno ili upečatljivije).
Stavljanje zubnog nakita na zub nije štetno po zdravlje jer je to nakit napravljen specijalno za to, materijal koji se koristi za postavljanje zubnog nakita se i inače koristi u stomatologiji, a sam postupak stavljanja zubnog nakita na zub je neinvazivan jer se zub ne brusi i nema oštećenja zubne cakline. Zubni nakit se veže na zub kemijskim vezama pomoću adheziva (lijepi se na inkatantan zub). Higijenu usne šupljine održavate četkicom za zube i zubnim pastama uobičajeno kao i prije da bi sprječili pojavu zubnog plaka. Ukoliko poželite odstraniti zubni nakit sa zuba to se može učiniti vrlo jednostavno tako da se lagano brušenjem skine nakit sa zuba bez oštećivanja cakline, zub se ispolira, a zatim na zub nanese tekuća caklina.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“