Stomatološke sanacije u općoj anesteziji

Stomatološke sanacije u općoj anesteziji.

Dok vi spavate, mi radimo!

 

Ugradnja implantata i stomatološki zahvati u potpunoj anesteziji!

 

Jedina stomatološka dnevna bolnica u Hrvatskoj

Poliklinika IMED jedina je stomatološka dnevna bolnica u Hrvatskoj koja omogućuje sigurnu i potpuno bezbolnu ugradnju implantata i stomatološke popravke u općoj anesteziji.

Stomatološke terapije često se rade u više koraka i traže više dolazaka u ambulantu, međutim kod nas sve možete napraviti u jednom dolasku u Polikliniku i u potpunoj anesteziji.

 

Dok spavate radi se vađenje zuba, ugradnja zubnih implantata, popravci i liječenja, uzimanje otisaka kao i svi ostali potrebni zahvati da biste ponosno nosili svoj osmijeh.  Ono što bi se  standardnim protokolom  radilo u nekoliko faza i više dolazaka u stomatološku ambulantu sada se obavi u jednoj posjeti dok je pacijent uspavan.

Ovakav pristup moguć je zahvaljujući našoj dnevnoj bolnici u sklopu koje ovakve zahvate obavljamo rutinski, sigurno i potpuno bezbolno. Oporavak nakon ugradnje implantata i sanacije u općoj anesteziji je brz, a pacijent napušta polikliniku sa privremenim radom.
Nema potrebe za bolovanjem.

 

Cijena All on 4 zahvata i ugradnje implantata u potpunoj anesteziji

Cijena all on 4 i all on 6 rješenja ovisi o vrsti materijala od kojih se izrađuje definitivan rad dok cijena zubnih implantata ovisi o kompleksnosti implantacije.

 

Više od 20 godina iskustva i više od 15.000 ugrađenih implantata dr. Marka Krmpotića i cijelog tima Poliklinike, jamac su za kvalitetu i sigurnost naših pacijenata.

 

Napravite prvi korak do prekrasnog osmijeha i prijavite se za Besplatne konzultacije kod naših vrhunskih liječnika.

 

All in ONE by IMED predstavlja inovativni pristup u dentalnoj medicini i jedinstvena je usluga u Hrvatskoj!

Jedina dnevna stomatološka bolnica u Hrvatskoj!

Prednosti All in One usluge:

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“