Iskustvo ugradnje zubnog implantata može biti ugodno i bez boli!

Osim stalnog angažmana u dječjem kazalištu, publici je poznata i po ulogama u popularnim sapunicama kao što su „Najbolje godine“, „Zabranjena ljubav“, ili pak humorističnim serijama „Zauvijek susjedi“ i „Nad lipom 35“.

Osim stalnog angažmana u dječjem kazalištu, publici je poznata i po ulogama u popularnim sapunicama kao što su „Najbolje godine“, „Zabranjena ljubav“, ili pak humorističnim serijama „Zauvijek susjedi“ i „Nad lipom 35“. Zbog posla kojim se bavi, i medijske eksponiranosti, Vanda itekako drži do sebe i svog izgleda. Upravo iz tog razloga, Poliklinika IMED se nameće kao logično riješenje za ustrajnost na tom polju. U poliklinici Imed je obavila operativni zahvat vađenja zuba i ugradnje implatanta u kost. Budući da gđa. Vanda do sada nije imala nikakavih većih i ozbiljnijih zahvata na zubima, nije joj bilo svejedno kome će pokloniti svoje povjerenje kako bi obavio ovaj zahtjevan tretman. Naime, osim straha od posljedica i eventualnih komplikacija, Vanda se boji boli.

Vanda se odlučila na konzultacije u Imed Poliklinici. Nakon obavljenih konzultacija i pregleda kod mr.sc. Marka Krmpotića, stručnjaka za dentalnu implatologiju, koji joj je detaljno objasnio i opisao zahvat, Vanda je na tim temeljima odlučila zahvat obaviti upravo u Poliklinici Imed. Bol je za Vandu bila nepoznanica, vađenje zuba gotovo da nije osjetila, kao ni ugradnju implatanta. Cijeli zahvat bio je gotov za 20 minuta. Četiri mjeseca nakon ugradnje implantata, stavljena je i bezmetalna krunica i zub je bio gotov. Zadovoljna vrhunskom stručnošću, profesionalnošću i kvalitetom usluge, Vandda je postala stalni pacijent poliklinike Imed, te svoje iskustvo i preporuku odlučuje prenjeti dalje.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“