Uspješno su završeni stomatološki radovi našeg pacijenta Sandija Belića!

Još se jednom pokazalo da je suradnja pacijenta i liječnika ključ uspjeha, a Sandy ne skriva svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima i suradnjom s timom dentalne poliklinike Imed:

Još se jednom pokazalo da je suradnja  pacijenta i liječnika ključ uspjeha, a Sandy ne skriva  svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima i suradnjom s timom  dentalne poliklinike Imed:

„Prezadovoljan sam s rezultatima, nemam riječi s kojom se može opisati sreća koju osjećam.  Sve izgleda zaista odlično, a tome sam se i nadao. Prije početka tretmana čitao sam o Poliklinici Imed, o stručnjacima koji ovdje rade, o kvaliteti implantata i nadao sam se ovakvim rezultatima. Vjerovao sam svim članovima tima jer su se pokazali kao veliki stručnjaci.“

Tijekom cijelog terapijskog postupka, u kojem je izvršena potpuna rehabilitacija odnosno kompletan protokol rekonstrukcije gornje i donje čeljusti, Sandy Belić pokazao je veliku motiviranost i želju da uspješno privede kraju stomatološke radove:

„Veliku želju imao sam od početka, a ona se nije ni smanjivala. Od te želje došla je i disciplina. Jer ako želite, onda  baš i nemate namjeru odustati od toga, ta želja vas tjera  naprijed. I tako je onda došla i motivacija. Kada sam vidio prve rezultate, sve je došlo na svoje.“

„Terapija koju smo proveli kod Sandyja bila je izuzetno složena. Naime, nije bilo potrebno samo estetsko popunjavanje zubi koji nedostaju nego rekonstrukcija cijelog zagriza i međučeljusnih odnosa. U terapiju je bilo uključeno desetak stručnjaka, među kojima su oralni kirurg, protetičar, specijalist endodoncije, zubni tehničari… Iako složena, ovako zahtjevna terapija može se uobičajeno provesti čak i kod pacijenta koji ima tešku osnovnu bolest, kao što je Möbiusov sindrom od kojeg boluje Sandy“, ističe mr. sc. Ivana Čvrljak-Tomić, dr. med. dent., specijalistica stomatološke protetike koja je vodila stručni tim zadužen za Sandyjevu terapiju.

„Nakon niza pregleda, analiza rendgenskih snimki i međusobnih konzultacija specijalista osmislili smo optimalan plan terapije, kako bismo Sandyju omogućili unutarnji osmijeh i poboljšali oralno stanje pacijenta i tako mu omogućili lakši život. U tome nas je podržao Novodent, naš partner i dobavljač najboljih svjetskih implantata Nobel Biocare, koji je za Sandyjevu terapiju osigurao sav potreban ugradbeni materijal vrhunske kvalitete“, ističe mr. sc. Marko Krmpotić, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije, voditelj implantološke ambulante i ravnatelj Poliklinike Imed.

Društveno odgovorno poslovanje Poliklinika Imed njeguje od samog početka rada. Pri tome nastoji, u skladu sa svojim mogućnostima, pružiti priliku i omogućiti ljudima određenih posebnih potreba, niže platežne moći i različitog socijalnog statusa da podignu razinu kvalitete svog života na višu razinu, za što oni sami iz različitih razloga nemaju mogućnosti.

Nakon što ispunite obrazac, naš tim za podršku će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Dogovori konzultacije s doktorom

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“